Cégbemutató
Tevékenységeink
Munkatársak
Partnereink
Referencia munkák
Kapcsolat
DH-Szerviz Kft. Építészet
TEVÉKENYSÉGEINK

ÉPÍTÉSZET


A közel egy évtized alatt felhalmozódott vállalkozói környezetben szerzett tapasztalatunk biztosítja megrendelőink számára a magas színvonalú építőipari szolgáltatások igénybevételét.

Főbb tevékenységeink:


- Komplett épület kivitelezés:
Tevékenységünk a tervezéstől kezdődően a szakhatósági engedélyeztetésen keresztül a kivitelezéseken át a kulcsrakész átadásig tart, igény szerint.A teljes építkezésért a kijelölt műszaki vezető a felelős, aki folyamatos ellenőrzés alatt tartja az építkezést egészen a kivitelezési munkálatok végéig- akár kulcsrakész állapotig, valamint személyesen tájékoztatja az ügyfeleket a munka folyamatáról.

- Panelház felújítás:
A panellakások reálértéke országszerte csökken, aminek hátterében a piaci kereslet változása áll. A régi falazóanyagok hőszigetelő képessége ma már nem kielégítő, valamint az illesztési hézagok nem megfelelőek, itt penészesedés, páralecsapódás tapasztalható. Cégünk a helyszín megtekintésével felméri a jelenlegi állapotot, és javaslatot tesz a szükséges felújításokra, javításokra.

- Épület rekonstrukció:
Társas- és Irodaház felújítás az Ön elképzeléseknek megfelelően.
Napjainkban egyre fontosabbá válik a városképünk, város arculatunk javítása. Ennek érdekében egy fejlesztési folyamat indult meg, melynek célja – főleg a frekventált helyeken lévő, sokak által látott épületek esetében – a külső homlokzat korunk követelményeinek megfelelő állapotúvá tétele.


- Fürdő fejlesztések:
Cégünk a környékbeli fürdők fejlesztésében is komoly szerepet vállalt, így nagy gyakorlattal rendelkezünk medence felújítások, gyógyászati helységek, valamint terasz és büfé helyiség kialakítása, illetve átalakítása terén.


- Egyéb építészeti és épületgépészeti feladatok:
Cégünk minden évben sikeresen szerepel a meghirdetett egyszerű és közbeszerzéses pályázatokon, így nagy gyalorlattal rendelkezünk az átalakítási és fejlesztési munkákban is.