Cégbemutató
Tevékenységeink
Munkatársak
Partnereink
Referencia munkák
Kapcsolat
DH-Szerviz Kft.
CÉGBEMUTATÓ


Cégünk a DH-Szerviz Kft. 2000. április elején kezdte meg működését, épületgépészeti területen (tervezés, kivitelezés, üzemeltetés, karbantartás, hibaelhárítás, 24 órás ügyeleti szolgálattal) Debrecenben.
A stratégiai partner, Debreceni Hőszolgáltató Rt., megrendeléseinek teljesítése mellett a társaság dinamikus üzleti eredményeket ért el a versenypiacokon. Az elmúlt időszakban az árbevételünk, és adózás előtti eredményünk is többszörösére nőtt.
A vállalkozás célja a legjobb minőségű szolgáltatás nyújtása megrendelőinknek. Ennek biztosítása érdekében kiépítettük az ISO-9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.
Fő erősségünk a komplexitás, az energia-megtakarításhoz kapcsolódó tanácsadás, tanulmányterv-, és pályázat készítés, valamint tervezői művezetés megrendelői igények szerint.
Cégünk dolgozóinak folyamatos szakmai továbbképzése és a sokoldalúan képzett mérnöki szakembergárda biztosítéka a minőségi munkánknak.
A Kft. a vállalkozáshoz szükséges saját technikai eszközökkel, felszerelésekkel, raktárbázissal, és gépjárműállománnyal rendelkezik.
Munkánkat állandó szerződéses kapcsolat alapján beszállítói, alvállalkozói kör segíti, akiktől szintén megköveteljük a minőségi munkavégzést.
A kimagasló eredményeket szakterületünkön annak köszönhetjük, hogy minden megbízásnál a legmesszebbmenőkig figyelembe vesszük megrendelő partnereink igényeit.

György Zoltán        
Ügyvezető igazgató

A DH-Szerviz Kft. által üzemeltetett rendszerek politikája

A DH-Szerviz Kft. integrált vállalatirányítási politikájának letöltése

A DH-Szerviz Kft. anyag- és energiatakarékossági irányelvének letöltése

Tanúsítványok

A DH-Szerviz Kft. ISO 9001:2009 tanúsítványának letöltése
A DH-Szerviz Kft. ISO 14001:2005 tanúsítványának letöltése
A DH-Szerviz Kft. ISO 28001:2008 tanúsítványának letöltése
A DH-Szerviz Kft. ISO 50001:2012 tanúsítványának letöltése
A DH-Szerviz Kft. Hegesztési tanúsítványainak letöltése

A DH-Szerviz Kft. adatvédelmi szabályzata

A DH-Szerviz Kft. adatvédelmi szabályzatának letöltése


Épületgépészeti tervezés, kivitelezés, távhővezeték építés
Építészet
Üzemeltetés